Rămâi conectat

Ştirea Ta

Știrea TA| Primăria Alba Iulia a devenit atât de ”smart”, încă nici măcar o copie nu poți să faci!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia a devenit atât de ”smart”, încă nici măcar o copie nu poți să faci!

În orașul așa-zis inteligent, nici măcar o copie xerox nu ai posibilitatea să faci în primărie! În data de 19 ianuarie, am avut nevoie de o adeverință pentru schimbarea actului de identitate, m-am prezentat la casieria Primăriei Alba Iulia pentru a achita suma de 9 lei. Pe ușa casieriei nu era afișat primaria Alba Iulia 800 pxniciun program, iar băiatul de acolo lipsea, că mai are și altă treabă, am aflat de la portar.

După ce am așteptat circa o oră, fără să pot estima când va reveni cineva la casierie, am intrat în sfârșit în posesia adeverinței eliberate de doamnele de la camera 7, asta după ce mi-au fost încasați banii. Cum aveam nevoie de o copie după respectiva adeverință, le-am rugat să îmi facă ele una. M-au refuzat pe motiv că nu au hârtie și nici toner, că e început de an, și m-au trimis peste drum.

Citește și: Alba Iulia – Smart or Pig City? Problema porcilor scăpați din gospodării, ”supărătoare” și pentru primărie. Mai multe controale în zona cartierului ”Lumea Nouă”

Cum este posibil să plătești 9 lei pe un sfert de coală ministerială și o ștampilă și să nu îți facă nimeni o copie după adeverința eliberată, care nu costă mai mult de 10 bani? Asta înseamnă oraș inteligent? Să ții oamenii cu orele pe la uși și să îi pui pe drumuri pentru o copie xerox? Facilitățile pentru plătitorii de taxe și impozite trebuie să pornească în primul rând de la a le înlesni tocmai plata lor și eliberarea de documente cu tot cu copiile lor, pentru că avem nevoie de ele tot pentru a le depune pe la instituții publice.

Hârtii zac în coșuri, mototolite, prin birouri și s-a făcut economie cu o coală ministerială pentru adeverința după care am așteptat atâta timp să o achit?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea