Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: Petrecerile prelungite la Căminul Cultural din Oarda deranjează, din nou, liniștea localnicilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

O situație deranjantă pentru localnicii din cartierul albaiulian Oarda de Jos revine din nou în atenție. Este vorba despre petrecerile prelungite până spre dimineață, de la căminul cultural care este administrat de primărie. Oamenii se plâng că evenimentele autorizate să se desfășoare în această clădire nu respectă legea și nu se încheie la ora 23.00.

oarda”Este în ceas târziu de nopte, aproape de zorii zilei de duminică, când după încă o noapte albă, pricinuită de ignoranța și aroganța primăriei, am hotărât să scriu aceste rânduri. Spun aceasta deoarece Căminul Cultural din Oarda de Jos aparține primăriei și nu este pentru prima dată când autorizează desfășurarea de evenimente cu îcălcarea legii, adică petreceri dupa ora 23.00 cu muzica la maxim. Mai mult, este frustrant faptul că cei care trebuie să apere liniștea și ordinea publică nu cunosc acest lucru, sau li se cere să nu-l cunoască. Va mai trece mult timp până când această instituție publică să-și respecte cetățenii. Asociez acest gest cu acela prin care primăria flutură o legitimație deasupra capului, zicând: Băi, voi stiți cine sunt eu? Fac ce vreau, eu fac legea! Revoltator!”, ne-a scris un cititor.

Reamintim că o sesizare similară s-a mai făcut în luna aprilie iar reprezentantul administrației locale le-a recomandat cetățenilor ca, în astfel de cazuri să apeleze la poliție care să-i amendeze pe cei care au deranjat liniștea publică după ora 23.00, ”pentru că legea este suverană”:

”Nu se poate să faci gălăgie după 23.00. Noi oprim evenimentele la acea oră”, a afirmat la data respectivă reprezentantul municipalității.

____________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea