Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ȘTIREA TA: În atenția Primăriei Alba Iulia – iluminat stradal ”cu porția” pe strada Septimius Severus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stimată redacţie, vă scriu în numele proprietarilor de apartamente de pe str. Septimius Severus, din zona blocurilor  TOL 2 până la TOL12, pentru a vă semnala faptul că, deşi plătim aceleaşi taxe şi impozite ca toţi ceilalţi locuitori ai oraşului, noi am ajuns bătaia de joc a onor Primăriei, fiind discriminaţi, prin firma care asigură iluminatul stradal.

Astfel, din 7 zile pe săptămână zona noastră este iluminată seara aproximativ 3 ore. Aseară (14 noiembrie), ca şi în alte seri de altfel, becurile s-au aprins pe la ora 17.00, iar la ora 21.00 erau deja stinse!

Cum să avem curajul să circulăm pe stradă seara, nu noaptea, cu atât mai mult cu cât chiar în paginile ziarului dumneavoastră am citit despre un bărbat tâlhărit pe strada Septimius Severus? Şi atunci când ard becurile sunt chioare, datorită modelului ales de nu ştim cine, diferit de al altor zone în care iluminatul este ca ziua!

De nenumărate ori am făcut sesizări telefonice la RENEL, ulterior la primărie, după ce ni s-a spus că nu RENEL-ul administrează  iluminatul stradal ci o firmă din Bucureşti! Şi bineînţeles că la primărie nu este nimeni seara, iar de la firma de iluminat nu avem date de contact unde să putem sesiza!

Cum este posibil să dai spre administrare unei firme din Bucureşti iluminatul stradal din Alba? Desigur,  întrebarea noastră este retorică, pentru că doar trăim în ţara tuturor posibilităţilor, negative desigur!

Ca să nu mai spunem de halul în care arată strada noastră (unde lucrările de refacere a trotuarelor au fost lăsate baltă de la  bl.TOL 5) după ce au fost efectuate lucrările de înlocuire a conductelor de apă! Recunoaştem că s-a făcut un lucru bun care sperăm să rezolve problema pierderilor de apă, pentru că şi aici cartierul nostru, credem că este „campion”, dar trebuiau să finalizeze ce au început! Dar problema cu „apometrele lor” şi  „repartioarele noastre”, este o altă discuţie, pentru viitor!

Sperăm ca domnul primar să-şi amintească de cartierul în care a locuit şi de promisiuni, nu doar atunci când ne cere voturile pentru un nou mandat de primar, aşa cum a făcut şi  în anul acesta, şi în urmă cu 4 ani, şi în urmă…., convocându-ne la întâlniri în parcarea din spatele bisericii greco-catolice!

Cu stimă, locuitorii de pe str. S. Severus, de la bl. TOL 2 la TOL 12

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea