Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: Dovadă de comportament ”civilizat”, la bariera de pe Mărășești, Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cititor al ziaruluiunirea.ro ne-a semnalat luni, 2 februarie, o dovadă de comportament ”civilizat” a unui participant la trafic.

Deși semnalele luminoase și bariera coborâtă indicau apropierea trenului, un șofer nu s-a putut stăpâni și a depășit coloana, situație care este sancționată cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, dar și cu amendă.

Întâmplarea s-a petrecut pe strada Mărășești din Alba Iulia.

Șoferul (ne)civilizat conducea un autoturism marca Volkswagen.

 

bariera01

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea