Rămâi conectat

Actualitate

Stelian Gherman a demisionat de la FC Unirea Alba Iulia *Haosul se instalează în Cetate

Dan HENEGAR

Publicat

în

„99 la sută o să plec. De mine nu-şi bate joc în fotbal. Mai las o portiţă, până marţi să se rezolve problema. Nu se poate ca după un an şi jumătate fără cantonament, fără masă să mi se spună cine joacă, pe cine dai afară. Pe unii o să-i deranjeze ce o să spun, dar mai bine o fac, o spun în faţă. Nu înţelege nimeni că sunt jucători accidentaţi. Nu pot să fi bătaia de joc a unora, nu poate să mi se stabilească mie, cu o oră şi jumătate înainte de meci cine intră în teren.”, a spus Gherman, la conferinţa de presă de după înfrângerea cu Luceafărul Oradea, la declaraţiile date de unirist asistând şi preşedintele Mihai Dăscălescu.

Nu sunt sclavul nimănui, dar nu pot să-mi risc sănătatea. Nu-mi doresc să se desfiinţeze echipa, dar în situaţia dată nu se mai poate. Suntem singura echipă din istoria fotbalului ce nu am avut vitamine, ce să mai vorbim de alimentaţie. S-a spus că unii n-au vrut să joace, dar eu am argumente pentru fiecare dintre ei„, a continuat Gherman.

Cu siguranţă că revolta jucătorilor de bază a fost picătura care a umplut paharul. Şefii au dorit să-i excludă din lot, însă Gherman solidar cu jucătorii s-a opus, a apărut un episod tensionat, iar tehnicianul clujean nu a mai suportat degringolada. Mai mult, unii dintre şefi ar fi încercat să intervină în alcătuirea echipei, situaţie care Gherman nu a acceptat-o. „Azi am folosit nişte copii pe care i-am sacrificat„, a sintetizat Gherman.

*Luni, şedinţă pentru pedepsirea vinovaţilor

Preşedintele Mihai Dăscălescu speră ca Gherman să revină asupra deciziei. „Nu Gherman este vinovat pentru ce s-a întâmplat, dar trebuie să punem piciorul în prag. Luni va fi o şedinţă a Consiliului de Administraţie şi se vor lua decizii, nu se va tolera asemenea atitudine„, a afirmat Dăscălescu. Pentru a stinge focarul revoltei şi a-i pedepsi pe cei vinovaţi pentru ciudata inflaţie de accidentări, sunt vizaţi „capii”, şi, după anumite surse vor fi excluşi de lot Bumbac, Pascal şi S. Mureşan, dar există varianta ca respectivii 6 jucători să fie trimişi să se antreneze cu echipele de juniori! „Dacă Gherman renunţă, ce să facem, cum să mai gestionăm situaţia? Ne-am făcut de râs acasă, pe teren propriu, am ajuns să îndurăm asemenea umilinţă. Dacă au vrut să boicoteze meciul, trebuiau să o facă altfel, să ne spună ca bărbaţii adevăraţi că nu intră în teren, nu să se dea accidentaţi”, a comentat vicepreşedintele Vasile Trifan.

Pe de altă parte, şefii Unirii au acuzat faptul că partida a fost blocată la casele de pariuri, pentru că s-a mizat enorm pe „2”!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea