Rămâi conectat

Politică Administrație

Staicu Laura Marinela consilier ALDE din Blaj, drept la replică: Nu m-am aflat la lansarea Partidului Pro-Romania în calitate de membru, ci de simpatizant al unor oameni cu înaltă ținută morală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ca urmare a declaratiilor domnului Lazar Ioan, publicate in ziarul “Unirea” Alba Iulia, la data de 31.05.2017, privitoare la masurile pe care le va lua impotriva mea, ca o consecinta a participarii  mele la festivitatea de lansare a partidului Pro-Romania, a domnului Daniel Constantin, tin sa precizez urmatoarele:

Conform singurului Statut ALDE, aflat in vigoare pana la data pronuntarii sentintei privind validarea Congresului ALDE si, implicit a noului Statut, sanctiunile impotriva membrilor ALDE se iau in cazul nerespectarii prevederilor Art.13 si in conformitate cu Art. 18 din statutul sus amintit, pe care-l cunosc foarte bine si nu l-am incalcat in niciun fel.

Sper, ca in momentul validarii Congresului ALDE sa-mi fie respectat dreptul la informare si, ca membru al acestui partid, sa-mi fie adus la cunostinta noul Statut. Altfel, orice declaratie sau acuzatie pe acest subiect, este nefondata.

Sunt convinsa ca domnul Lazar, in calitate de presedinte de partid si membru in Biroul National ALDE, este constient de responsabilitatea pe care i-o confera aceste functii, asa incat actiunile si declaratiile dansului vor respecta in viitor atat deontologia cat si cadrul legal.

In ceea ce priveste pozitia mea, vis-à-vis de prezenta la lansarea Partidului Pro-Romania, mentionez ca am fost incantata sa dau curs invitatiei de participare la eveniment. Nu m-am aflat acolo in calitate de membru al noului partid, ci in calitate de simpatizant al unor oameni cu inalta tinuta morala, pe care am avut onoarea sa-i am o vreme colegi. Sper si cred despre dansii ca vor reusi sa faca acea politica “altfel”, atat de necesara Romaniei.

Sunt in prezent membru si lider al echipei ALDE in zona Blaj si am alaturi de mine oameni deosebiti, cu valori morale bine definite. Niciunul dintre noi nu am intrat in politica vânând functii sau favoruri, iar politica “pumnului in gura” nu ne sperie si nu ne defineste.

Personal, cred cu toata taria in libertatea de gandire si de exprimare a fiecarui individ, iar in momentul in care voi constata ca politica partidului al carui membru sunt, imi incalca mie sau colegilor mei acest drept, voi demisiona fara regrete.

Deocamdata, imi asum dreptul de a sanctiona prin replica (asa cum am mai facut-o), orice afirmatie nepoliticoasa sau licentioasa in presa, a domnului Lazar Ioan, care, prin calitatea sa de presedinte de organizatie politica judeteana, ar putea aduce atingere imaginii mele, echipei pe care o reprezint sau oamenilor care ne-au votat in Campaniile electorale.

 

Consilier din Blaj Staicu Laura Marinela:

Staicu Laura Marinela

Presedinte al Biroului Politic Local ALDE Blaj

Consilier local ALDE in Consiliul Local al Municipiului Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea