Rămâi conectat

Curier Județean

Spectacol caritabil la Alba Iulia pentru Zseke Ferenc, o fetiță de cinci ani diagnosticată cu leucemie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Școala de Muzică şi Dans Maria Brudan din Alba Iulia, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia organizează vineri, 17 iunie, de la ora 18.30, o acțiune caritabilă în folosul vieții, al speranței și nu în ultimul rând al dreptului la fericire, pentru o fetiță de numai 5 anișori care vrea să trăiască. Zseke Ferenc a fost diagnosticată cu LEUCEMIE la vârsta de 2 ani. Până acum a făcut de 5 ori tratament cu citostatice, iar la ora actuală se află la Roma la tratament. Ea aşteaptă un transplant de măduvă a spinării.

Pentru că ultimii 3 ani i-a petrecut în spitale Zseke îşi doreşte să devină doctoriţă dar şi balerină ca sora ei mai mare.

Familia Zsebe Ferenc și Marta au 4 copilași: Zsuzsy este în clasa a II-a, Zseke fetiţa bolnavă de leucemie, pentru care dorim să facem un gest umanitar  şi 2 gemeni fetiță și băiețel în vârstă de 3 ani, care locuiesc la o mătușă la Aiud.

Este o perioadă foarte încercată pentru această familie, Marta Zsebe este internată cu fetița bolnavă la Roma, soțul ei Ferenc lucrează secretar la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar în acest moment este alături de Marta și fetița bolnavă în Italia. Copiii rămaşi acasă suferă de dorul mamei şi ar dori să poată să o viziteze şi ei pe sora lor.  Drumurile sunt însă costisitoare şi din această cauză dorim să realizăm un spectacol caritabil la care sunt invitaţi toţi albaiulienii cu suflet mare să doneze, dacă pot şi dispun de o sumă de bani, pentru această familie greu încercată.

afis01

Pentru a susţine această acţiune umanitară elevii Şcolii de Muzică și Dans Maria Brudan vor prezenta, pentru cei care vor fi în sala de spectacol, 15 fragmente din balete cunoscute, 3 dansuri moderne și dansuri populare .

Intrarea la spectacol este gratuită!

Spectatorii vor contribui benevol cu o sumă pe care și-o permit.

Banii se vor aduna de către un grup de părinți, care vor nota suma donată. Banii vor fi depuşi mai apoi în contul beneficiarului Zsebe Ferenc -Jozsef .Nr.RO 28 BRDE 010 SV 208439901OO deschis la BRD.

Vă aşteptăm!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea