Rămâi conectat

Actualitate

Șoseaua Transalpina va fi deschisă oficial circulației publice în august

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumul Național 67C (Transalpina), care traversează Munții Parâng de la N la S și este cel mai înalt drum rutier din România dar și din întregul lanț al Munților Carpati, ar putea fi deschisă circulației publice în următoarele zile, dau asigurări reprezentanții CNADNR.

transalpina11Deși oficial este închisă circulației rutiere, șoseaua Transalpina este traversată zilnic de sute de turiști români și străini, veniți să se bucure de frumusețile pe care ți le dezvăluie.

După trei ani de lucrări blocate la 80 la sută din proiect și după ce a câștigat în instanță dreptul de a prelua șoseaua Transalpina din administrarea firmei Romstrade, CNADNR a demarat lucrările care au mai rămas de realizat, în special montare parapeți și semnalistică rutieră.

 

„Se lucrează din plin la montarea parapeților de siguranță, marcaje, semne, absolut tot ce este necesar ca acest drum să fie gata la începutul lunii august. Vom suplimenta chiar numărul de muncitori pentru a grăbi lucrările și pentru ca turiștii să poată ajunge cât mai repede în zonă, să traverseze acest drum dinspre Gorj spre Vâlcea și Alba”, au afirmat reprezentanții CNADNR.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea