Rămâi conectat

Ştirea zilei

SONDAJ: Cu ce partid ați vota dacă mâine ar fi alegeri europarlamentare?

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 25 mai suntem chemaţi din nou la urne, de această dată pentru a desemna parlamentarii care ne vor reprezenta în Parlamentul European.

Spre deosebire de alegerile din 2009, la acest scrutin pe listele partidelor se află și candidați din Alba, astfel că avem un motiv în plus să mergem la vot. Este vorba despre Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, aflat pe lista de candidați ai PDL, Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba, aflat pe lista de candidați ai PNL și deputatul Clement Negruț, aflat pe listele PMP.

De asemenea, nu trebuie să uităm că aceste alegeri sunt cel puțin la fel de importante ca cele interne, având în vedere că deciziile luate în Parlamentul European au impact asupra vieții de zi cu zi a sute de milioane de cetățeni între care ne numărăm și noi. Avem, așadar, toate motivele să ne trimitem la Bruxelles reprezentanți care să ne promoveze și să ne susțină interesele naționale, astfel încât să nu decidă alții pentru noi.

ATENȚIE! Nu se iau în considerare voturile acordate prin Proxy!

Sondaj Mister Boboc ziarul ”Unirea” 2017 – Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia

  • Alex Vințan (32%, 931 Votes)
  • Andrei Topîrcean (24%, 698 Votes)
  • Sebastian Adam (16%, 458 Votes)
  • Dorin Îndoitu (14%, 402 Votes)
  • Andrei Popa (8%, 229 Votes)
  • Darius Groza (5%, 153 Votes)

Total Voters: 2.871

Loading ... Loading ...

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea