Rămâi conectat

Actualitate

Șoferul din Apuseni care a provocat un accident mortal și a fugit de la locul faptei, reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi 19 noiembrie, poliţiştii din Baia de Arieş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de A.N.A., de 24 de ani, din comuna Lupşa, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

 

Potrivit IPJ Alba, “în seara zilei de 18 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Lupşa, fiind sub influenţa alcoolului, tânărul a comis un accident rutier în urma căruia un bărbat de 57 de ani, din comună, a decedat.

 

În cursul zilei de azi, 19 noiembrie, A.N.A. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.”

 

Informaţii de background:

 

La data de 18.11.2015, în jurul orelor 21.20, poliţiştii din Lupşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe marginea Drumului Naţional 75, pe raza localităţii Lupşa, se află căzut un cetăţean din comună.

                                            

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că R.V., de 57 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce se deplasa ca şi pieton, a fost victima unui accident rutier al cărui autor a părăsit locul producerii acestuia.

 

Victima a fost transportată la spitalul din Cîmpeni unde, la scurt timp, a decedat.

 

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit identificarea conducătorului auto care a provocat accidentul, A.N.A., de 24 de ani, din comuna Lupşa, care era sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducere sub influenţa alcoolului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea