Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi din Șona și Alba Iulia, cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi șoferi, unul din comuna Șona și altul din Alba Iulia, sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși la volan sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba,  la data de 25.02.2017, în jurul orelor 21.00, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, pe raza localităţii Biia, l-au depistat pe I.T.G., de 42 de ani, din comuna Şona, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto  cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I.T.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 26.02.2017, în jurul orelor 02.50, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe T.V., de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mărăşti din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o comună din Alba: Tânăr din Dolj, REȚINUT de polițiști după ce a rănit un bărbat cu cuțitul

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o comună din Alba: Tânăr din Dolj, REȚINUT de polițiști după ce a rănit un bărbat cu cuțitul Un tânăr alcoolizat din Dolj a fost REȚINUT de polițiștii din Alba după ce a rănit un bărbat din Șibot, cu cuțitul, în timpul unui scandal.  Citește și: Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea