Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi din Alba Iulia, Lopadea Nouă şi Ocna Mureş, cercetați de polițiști după ce au fost prinși la volan sub influența alcoolului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei șoferi din Alba Iulia, Lopadea Nouă şi Ocna Mureş sunt cercetați de polițiști, după ce au fost prinși la volan, în acest weekend, sub influența băuturilor alcoolice.  

Potrivit IPJ, la data de  05.03.2016, în jurul orelor 03.50, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Barițiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Tot în noaptea de 04/05.03.2017, în jurul orelor 02.40 , poliţiştii din Aiud l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Lopadea Nouă, în timp ce conducea un autoturism,  pe strada  Cuza  Vodă din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 05.03.2017, în jurul orelor 01.10, poliţiştii din Ocna Mureş l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din oraş, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Foto: arhivă

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi de peste 56.000 date de polițiști și jandarmi

Bogdan Ilea

Publicat

în

72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi de peste 56.000 date de polițiști și jandarmi Polițiștii și jandarmii din Alba au dat amenzi de peste 56.000 de lei și au verificat sute de persoane și mașini. Citește și: Amenzi de peste 51.000 de lei date de polițiștii și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea