Rămâi conectat

Actualitate

Șofer din Sebeș cu “alcool la bord”, oprit brutal de un podeț de beton. Doi pasageri din auto, răniți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, Poliţia Mun. Sebeş a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Călăraşi din municipiul. Sebeş a avut loc un accident de circulaţie.

Potrivit IPJ Alba, “Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.P., de 24 ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de deplasare Daia Romana – Sebeş, datorită neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton, în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, M.I., de 33 ani şi o minoră de 14 ani, ambii din mun. Sebeş au suferit leziuni corporale fiind transportaţi la Spitalul Mun. Sebeş pentru investigaţii de specialitate, fără a rămâne internaţi.

Conducătorul auto M.P., a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpa” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, fapte prev. și ped. de art. 196 şi art.336 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea