Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șofer din București, trimis în judecată la Blaj pentru ucidere din culpă. S-a răsturnat cu mașina peste o căruță la Sîncel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj au finalizat cercetările într-un dosar de ucidere din culpă deschis ca urmare a unui accident rutier mortal ce a avut loc în octombrie 2016, pe DJ 107, lângă Blaj, între localităţile Sîncel şi Lunca Târnavei.

Inculpatul trimis în judecată pentru această infracțiune se numește Barbu Costel, are 29 de ani și este din București. Potrivit anchetatorilor, șoferul aflat la volanul unui autoturism de teren (marca Nissan Navara) înmatriculat în Alba, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns în afara şoselei, pe sensul opus de mers, unde s-a izbit de o movilă de pământ.

Ulterior, s-a răsturnat pe şosea, peste o căruţă ce circula din sens opus în care se aflau două persoane, soț și soție. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 75 de ani a decedat, iar soția acestuia, de 65 de ani, a fost rănită grav. Dosarul a fost înregistrat în data de 18 iulie 2017 la Judecătoria Blaj. În dosar sunt părți civile Spitalul Județean Alba, soția bărbatului decedat și cei doi copii ai acestora. Firma din Blaj unde lucrează șoferul acuzat de ucidere din culpă și o societate de asigurare sunt părți responsabile civilmente. Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea