Rămâi conectat

Ştirea Ta

Slăbeşte vizibil cu ajutorul pieselor vestimentare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aspectul fizic a ajuns să fie considerat unul dintre criteriile definitorii nu doar în alegerea partenerului şi a prietenilor ci şi pentru obţinerea unei slujbe. Multe femei duc o luptă aprigă cu kilogramele în plus, optând pentru diete severe care implică înfometarea, pastile pentru slăbit şi multe ore petrecute la sala de fitness. O altă metodă mult mai simplă pentru a slăbi vizibil este achiziţionarea unor piese vestimentare care să îţi pună în valoare unele părţi ale corpului şi să îţi ascundă defectele. Iată câteva reguli simple pentru „a da jos”câteva kilograme doar purtând hainele potrivite corpului tău:
lAccentul cade pe talie – Dacă ai o siluetă în formă de pară, cu şolduri proeminente şi talie mică, poartă haine care să îţi accentueze zona abdomenului. Poţi opta pentru rochii strâmte pe corp, fuste conice până la genunchi cu cămăşi, pantaloni skinny şi maiouri lungi. Inspiră-te din stilul lui Kim Kardashian, Jennifer Lopez sau Beyonce.
lAlege mărimea potrivită – Nu îţi cumpăra niciodată o piesă vestimentară cu un număr mai mic decât al tău în speranţa că te va ajuta să slăbeşti. Achiziţionează haine care ţi se potrivesc ca mărime şi pe care le poţi purta. Pentru femeile plinuţe, jeans-ul poate face minuni dacă ştii cum să îi porţi. Alege blugi drepţi, cu buzunare pe fund şi asortează-i cu un top sau o bluză lungă. Sfat: poartă jeanşi în culori închise, cu talie puţin înaltă pentru a acoperi colăceii inestetici din zona abdomenului.
lAlege culori puternice – Dacă ai şoldurile late, poartă topuri în culori puternice pentru a atrage atenţia în partea de sus a corpului. Asortează pantaloni negri drepţi până la gleznă la o bluză simplă sau cu modele imprimate, iar peste alege un trench sau o jachetă neagră. Accesorizează ţinuta cu pantofi cu toc puţin gros pentru a te simţi confortabil.
lPoartă trench-uri – Trench-ul continuă să rămână în tendinţe, fiind şi în acest sezon o piesă vestimentară nelipsită din colecţiile marilor designeri. Avantajele sale constau în faptul că este uşor de asortat, ascunde defectele, accentuează talia şi poate fi purtat atât în sezonul rece, cât şi primăvara sau toamna. Poţi purta trench-ul cu pantaloni evazaţi sau blugi skinny, fuste peste genunchi, rochii, colanţi, cizme sau pantofi. Inspiră-te din ţinutele vedetelor.
lAlege sacouri cu accente pe umeri – Pentru a atrage privirile de la fund şi şolduri, accentuează zona umerilor. Poartă sacouri cu modele imprimate pe umeri, cu umeri supradimensionaţi sau cu accesorii lipite în acea zonă. Asortează sacoul cu blugi în culori închise şi un top casual. Folosteşe un colier lung metalic pentru un plus de culoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea