Rămâi conectat

Politică Administrație

Silvia Marcu și Lia Lazăr – candidatele ALDE Alba la Primăriile Blaj și Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul Adunării Generale a Organizației Municipale ALDE BLAJ care a avut loc luni, 28 martie 2016, a fost aprobată candidatura pentru fotoliul de primar al Blajului în persoana d-nei profesor Silvia Marcu, director la Clubul Sportiv Școlar Blaj.

candidate alde blaj si vintu de jos”Avem nevoie de normalitate, de decență, de o punere a valorilor în drepturi. Libertatea de opinie este un drept fundamental al fiecăruia dintre noi” -este mesajul transmis de candidatul ALDE BLAJ concetățenilor.

Cu această ocazie au fost prezentați spre validare Adunarii Generale și noii membri care au aderat recent la ALDE Blaj și a fost stabilit calendarul de acțiuni și strategii premergătoare campaniei electorale din luna iunie.

La Vințu de Jos, ALDE ALBA lansează în lupta electorală tot o femeie, în persoana d-nei Lia Lazăr, de profesie asistent medical. Aceasta se bucură de susținerea Adunării Generale, membrii Organizației Locale ALDE fiind prezenți în număr mare. D-na Lia Lazăr este președinta Organizației Locale ALDE, organizație tânără care are în componența ei peste 80 de membri.

”Dorim să facem o altfel de politică, o politică a bunului simț, în sprijinul cetățenilor și pentru ei, dorim să promovăm tineretul” – este mesajul cu care își lansează candidatura d-na Lia Lazăr.

Le dorim succes ambelor candidate!
Biroul de Presă ALDE ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane Primăria Roșia Montană se pregătește să modernizeze patru drumuri comunale cu o lungime totală de aproape 11 kilometri. Este vorba despre DC 146, DC Coasta Henții, DC Hondru Curături – tronosnul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea