Rămâi conectat

Ştirea Ta

Sfaturi pentru un corp superb

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poate că pare multă muncă să ai un corp superb, strălucitor, dar de fapt, tot ce ai nevoie este să ţii cont de anumite sfaturi bune. Femeile care petrec ore în fiecare zi îngrijindu-şi părul şi machiindu-se ar putea probabil să facă toate acestea în doar jumătate de oră dacă ar avea acces la aceste sfaturi. Cheia frumuseţii este să fii rapidă şi eficientă. Femeile din ziua de azi au nevoie de sfaturi de frumuseţe care să nu fie scumpe. Din fericire pentru tine, aceste sfaturi există cu adevărat şi le avem aici pentru tine.
lPiele: Pentru a avea o piele frumoasă nu trebuie să petreci extra timp în oglindă aplicând extra machiaj pentru a acoperi zonele nedorite care pot fi prea uscate, prea pătate etc. Unul dintre cele mai bune moduri pentru a avea o piele fină, uniformă este să folosesti o cremă cu MSM care penetrează pielea rapid şi uşor, mai rapid decât orice altă cremă, permiţând hidratarea profundă a pielii care va ajuta la uniformizarea pielii şi va reduce pielea uscată care cauzează formarea, apariţia ridurilor.
lAcnee: Uneori, acneea apare imediat după ce ai folosit o soluţie pentru acnee şi chiar înainte să te duci la o întâlnire. Pune puţină pastă de dinţi şi las-o să acţioneze timp de 20-30 de minute. Aceasta va usca coşurile şi vei scăpa de ele mai rapid. În acest fel economiseşti timp şi bani.
lBuze: Dacă te îndrepţi către o întâlnire şi speri să ai buze frumoase, există şi alte alternative la injecţii. Deşi nu este un efect permanent, multe femei au descoperit că dacă îşi perie buzele cu o periuţă de dinţi timp de un minut, atunci vor avea buze mai frumoase.
lPăr: Ai nevoie de extra volum? Uneori şampoanele acelea pentru volum şi spuma de păr nu sunt suficiente. Din când în când o fată are nevoie de puţin ajutor. De exemplu, spală-te pe cap şi lasă părul să se usuce în întregime, după care prinde-l într-o coadă în vârful capului. Atunci când te vei trezi, părul tău va avea un extra volum pe care niciun şampon sau nicio spumă nu îl poate oferi vreodată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea