Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Serviciul de ecarisaj din Alba Iulia s-a mutat în ”ograda” medicului veterinar Ionuț Martin

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Reprezentanții administrației locale din Alba Iulia anunță că în urma rezilierii contractului cu doctorul George Popa s-a reluat procedura de atribuire a serviciului comunitar de gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public.

În urma evaluării ofertelor s-a semnat contractul pentru un an cu SC Clinic Martvet SRL, suma alocată acestui domeniu fiind de până la 15.000 de euro.

În afara numărului de telefon de la serviciul Administrarea activităților domeniului public – 0258/815367, cetățenii care doresc să semnaleze prezența câinilor fără stăpân în zonele în care locuiesc pot apela și la numărul de telefon al doctorului Ionuț Martin – 0724/520632, administratorul firmei care se va ocupa de ecarisaj.

De asemenea, municipalitatea dorește să-i infomeze pe albaiulieni că în aproximativ două săptămâni va fi finalizată investiția de la adăpostul specializat cu o capacitate de cazare de 35-40 de câini. Acesta va fi operațional în aproximativ 30 de zile, cu toate dotările la standardele în vigoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea