Rămâi conectat

Ştirea zilei

Serbările Timișoreana, în weekend, la Alba Iulia: Concert aniversar Cargo, voie bună și bere proaspătă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii municipiului Alba Iulia sunt invitați sâmbătă și duminică, în Cetatea Alba Carolina, la Serbările Timișoreana, să savureze bere proaspătă și să se bucure de muzică bună.

Serbarile TimisoreanaSerbările Timișoreana vor aduce muzică bună, multă bere pusă la rece, grătare încinse, concursuri, standuri speciale cu suveniruri sau fotografii și multă veselie chiar în centrul orașului Alba Iulia.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de nume importante ale muzicii românești și de reprezentanți de seamă ai muzicii locale. In prima zi, sâmbătă, 29 august, Ansamblul Alba Carolina va deschide Serbările, iar Mihai Mărgineanu le va oferi spectatorilor momente de neuitat. Duminică, 30 august, Ansamblul Pădureanca va readuce în Cetate bucuria muzicii populare tradiționale, iar Cargo va susține un concert aniversar pentru cei 30 de ani de carieră. Scena va fi amplasată pe Latura de Vest a Cetății.

„Serbările Timișoreana sunt un mare motiv de bucurie pentru noi și un mod prin care ajungem și mai aproape de consumatori. Îi așteptăm cu drag pe locuitorii orașului Alba Iulia să se bucure de aceste două zile de vară cu bere bună și multă veselie la ultima ediție a Serbărilor Timișoreana din acest an.

Le-am pregatit o mulțime de surprize: de la concursurile amuzante și standurile speciale, până la mâncarea tradițională alături de berea întotdeauna proaspătă și rece,” a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

Serbările Timișoreana au loc în 29 și 30 august începand cu ora 14.00, în Cetatea Alba Carolina.

***

Despre Timişoreana

Fabricată încă de la 1718, berea Timişoreana aduce cu sine experienţa şi tradiţia maeştrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timişoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718.

De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialişti – distincţii foarte vechi atestă acest lucru: bronz la expoziţia din Budapesta (1855), argint la expoziţia din Timişoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziţiei din 1908.

În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 şi 2008).

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell, St Stefanus și Miller Genuine Draft. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamă excepţională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea