Rămâi conectat

Sport

Senegalezul Souleymane Keita – o altă achiziţie de marcă pentru Performanţa Ighiu! Al 10-lea transfer şi primul „stranier” din istoria echipei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Souleymane Keita Performanta Ighiu 1Senegalezul Souleymane Keita (ultima dată la Naţional Sebiş) este al 10-lea jucător transferat în intersezon de Performanţa Ighiu, antrenorul Adorian Himcinschi insistând foarte mult pentru a-l avea sub comandă pe fotbalistul african, ce a devenit primul „stranier” din istoria Ighiului.

Ieri, Keita s-a despărţit de Naţional Sebiş, deşi avea renegociere de contract, iar astăzi s-a aflat în Alba, pentru a semna un contract valabil până în iulie 2017.

*Himcinschi: „L-am dorit foarte mult pe Keita, am dat o adevărată lovitură”

Am achiziţionat un fotbalist ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu foarte multe meciuri în Liga 1. L-am dorit foarte mult şi cred că am dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor din zonă, reuşind una dintre cele mai importante achiziţii. Sunt convins că Souleymane va aduce un plus de valoare şi imaginaţie în ofensiva echipei„, a menţionat antrenorul Adorian Himcinschi.

*”Cireaşa de pe tort”, Keita a refuzat Naţional Sebiş şi ACS Poli Timişoara

Este poate cel mai sonor transfer al acestei perioade pentru divizionara terţă, care a bifat astfel a 10-lea achiziţie din intersezon, Keita fiind al doilea jucător „furat” de la Naţional Sebiş în această perioadă, după Cherecheş, căpitanul arădenilor în sezonul trecut. Negocierile cu Keita au durat o lună de zile, fotbalistul refuzând ofertele de la Naţional Sebiş (cu care a încheiat conturile, deşi avea renegocierea înţelegerii) şi ACS Poli Timişoara, pentru a da curs propunerii venite de la o echipă ambiţioasă dornică să atace promovarea în eşalonul superior.

 

*În Liga 1, la Bistriţa, Iaşi şi Timişoara!

Jucătorul de culoare, ce joacă mijlocaş dreapta este de 7 ani în România, având la activ peste 70 de meciuri în Liga 1, la Gloria Bistriţa, CSMS Iaşi şi ACS Poli Timişoara, răstimp în care marcat şi 7 goluri. Cu o carte de vizită importantă ce mai cuprinde bornele FC Botoşani, FCM Baia Mare şi Naţional Sebiş (din vara trecută). Keita va fi cu siguranţă pata de culoare din ofensiva Performanţei, atât la propriu cât şi la figurat, africanul având o cotă excelentă pentru fotbalul din Transilvania.

sursa foto: sportarad.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea