Rămâi conectat

Sport

Selagea şi Giurgiu rămân la Unirea Alba Iulia! „Alb-negrii” l-au păstrat şi pe talentatul Daniel Tat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ciprian Selagea (27 de ani) şi Alexandru Giurgiu (24 de ani), două dintre produsele formaţiei din Cetatea Marii Uniri, rămân şi stagiunea viitoare la Unirea Alba Iulia, deşi au avut propuneri mai convenabile financiar, inclusiv de la alte echipe de Liga a 3-a din judeţ!

Formaţi la Centrul de copii şi juniori al clubului albaiulian, cei doi s-au înţeles verbal cu oficialii Unirii şi rămâne doar să mai semneze noile contracte. „Ne bucură opţiunea celor doi. Am vorbit, ne-am înţeles, ne-am strâns mâna şi ştiu că, în cazul lor, cuvântul dat este ca şi o semnătură„, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele Unirii Alba Iulia.

Selagea, revenit vara trecută la formaţia de suflet, a devenit golgheterul stagiunii trecute, cu 8 reuşite (S. Culda, al doilea marcator, cu 7 goluri). Giurgiu a luat-o pe urmele sale în iarnă şi s-a întors din Bulgaria pentru a pune umărul la menţinerea în Liga a 3-a, jucătorul de picior stâng punctând o dată în retur.

De asemenea, uniriştii l-au convins pe tânărul Daniel Tat (17 ani), ce a debutat stagiunea trecută în eşalonul terţ, să semneze contractul cu Unirea Alba Iulia, deşi era curtat insistent şi de alte formaţii din judeţ, acesta fiind împrumutat pentru un an de la Mureşul Vinţu de Jos.

*Trio, în probe la Astra Girugiu!

Tinerii Cătălin Suciu, Sebastian Culda şi Andrei David vor merge, în jurul datei de 29 iunie, pentru a fi testaţi de prim-divizionara Astra Giurgiu, formaţie ce se reclădeşte sub comanda lui Edward Iordănescu. Relaţiile dintre cele două cluburi sunt excelente, iar „astralii” sunt interesaţi în mod direct de atacantul Andrei David, internaţionalul de juniori ce a împlini 18 ani în aprilie, dar şi  ceilalţi doi au şansele lor reale, în cazul în care vor corespunde.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea