Rămâi conectat

Cultură Educație

Ședință la IŞJ Alba – 3 inspectori școlari și încă aproape 30 de directori au fost schimbați din funcții

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Alba a operat astăzi noi schimbări, atât în cadrul personalului propriu, cât și la nivelul unor unități de învățământ din județ.

Trei inspectori școlari numiți în funcții în timpul vechii conduceri a instituției au fost înlocuiți, motivul oficial fiind, ca și la schimbarea directorilor de școli sau grădinițe, încetarea detașării pe post. Neoficial, însă, se vorbește de schimbări pe criterii politice, cu atât mai mult cu cât unii dintre noii inspectori dar și o mare parte dintre cei aproape 100 de noi directori sau directori adjuncți  sunt membri sau simpatizanți ai USL.

Este vorba despre prof. Codruţa Lodroman, de la Şcoala Generală „Ion Agârbiceanu”, numită inspector pentru activităţi extraşcolare în locul prof. Antonina Panait,  prof. Alina Bud, de la Palatul Copiilor Alba Iulia, este noul inspector pentru integrare europeană şi progame comunitare în locul prof. Cristina Comaniciu, iar prof. Corina Radu de la Liceul Teoretic Teiuş, o va înlocui în funcția de inspector pentru limbi moderne pe prof. Georgeta Bădău.

Nici schimbările la nivelul conducerii unor instituții de învățământ din județ nu s-au oprit la lista anunțată săptămâna trecută pe care se aflau nu mai puțin de 70 de nume. Tot în ședința de astăzi s-a propus și aprobat schimbarea a încă aproximativ 30 de directori sau directori adjuncți. Sunt vizate atât grădinițe cât și școli generale și licee, un exemplu fiind Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia, unde prof. Carmen Ursu o va înlocui pe fosta directoare, prof. Maria Hodor.

Vom reveni cu lista completă cu toate schimbările din funcții, imediat ce aceasta va fi comunicată oficial de conducerea Inspectoratului Școlar Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea