Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Se împlinesc și vise! Mihai Toader merge mai departe! Vezi ce se mai gătește la Cugir!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Tânărul Mihai Toader din Cugir se îndreaptă către marele premiu al emisiunii concurs MasterChef de la Pro Tv. El a reuşit aseară cu talent şi determinare să convingă din nou juriul format din maeştrii bucătari, să treaca peste încă două probe eliminatorii şi să ajungă în “Bucătăria MasterChef”, alături de cei mai buni concurenţi.

La prima probă, cea de curăţat peşte, Mihai a crezut pentru un moment că visul său se spulberă, când unul din jurați i-a spus că a venit momentul despărţirii, completând însă după câteva secunde că doar pentru puţin timp. Atunci Mihai a izbucnit de fericire făcând o mărturisire emoționantă:

“Înseamnă foarte mult pentru mine concursul ăsta, enorm. Îmi tăiam două degete dacă garanta că trec mai departe. Îmi doresc din tot sufletul să merg mai departe, pentru că ăsta este visul meu, de a deveni  bucătar profesionist. !”

 

 

Proba care a urmat nu a fost mai ușoara. Concurenților li s-a cerut sa pregateasca un preparat în care banalul cartof sa fie rege. Printre multe supe creme si cartofi umpluti cu diferite amestecuri, Mihai a prezentat ceva deosebit, numindu-și preparatul Taj Mahal. A reușit astfel, in urma acestei probe sa rămâna printre cei 24 de concurenți care au ajuns in bucătăria MasterChef.

Bucuria lui Mihai a fost pe masura emoțiilor: “Nu se poate, nu se poate frate! Doamne cât sunt de fericit! Sunt cel mai fericit om frate, cel mai fericit om din lume! Mi-am căpătat poreclă de la colegi Taj Mahal!”.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea