Rămâi conectat

Actualitate

Scandal la un bar din Hopârta, soldat cu bătaie și sticle sparte. O persoană, la spital, iar alta reținută

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Postului de Poliţie Hopârta îi cercetează penal pe doi tineri din comună care, în timpul unui conflict, au distrus mai multe bunuri şi au tulburat liniştea publică. Unul dintre ei a fost reţinut.

La data de 28.07.2016, poliţiştii Postului de Poliţie Hopârta au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.F., de 24 de ani, din comuna Hopârta, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Aceasta, după ce în după amiaza zilei de 26.07.2016, în timp ce se afla pe terasa unui local public din localitatea Silivaş, a avut un conflict spontan cu H.E., de 34 de ani, din aceeaşi comună.

În timpul scandalului, cei doi au spart sticle şi scaune şi au tulburat liniştea publică, iar M.F. l-a agresat H.E., aplicându-i mai multe lovituri pentru care nu a fost necesară internarea în spital.

Poliţiştii au stabilit de asemenea, că M.F. a pătruns, fără drept, în curtea unui concetăţean, în care H.E. intrase pentru a-şi asigura scăparea.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care M.F. este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, iar H.E. pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Azi, 29 iulie 2016, M.F. va f prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic ANM a emis marți, 16 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de furtuni în Alba, valabilă miercuri după-masa. Se vor semnala averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic. Citește și: Vremea se racește brusc în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea