Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Scandal la Daia Română, înaintea jocului Viitorul Spicul – Şurianu Sebeş | După un diferend cu arbitrul Andrei Nagy, Paul Ciucă antrenorul gazdelor a primit cartonaşul roşu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Ciuca Industria GaldaTensiune înainte de jocul de Liga a IV-a dintre Viitorul Spicul Daia Română şi Şurianu Sebeş, un diferend în care a fost implicat centralul Andrei Nagy situaţie care a dus la eliminarea principalului gazdelor Paul Ciucă, care ar fi trebuit să apară şi pe teren în calitate de jucător, motiv pentru care şi startul jocului din etapa a 9-a a fost întârziat circa un sfert de oră.

 

La revenirea către vestiare, după inspecția terenului, înainte de startul jocului, Paul Ciucă s-a manifestat extrem de vocal la adresa arbitrului, reproșându-i anumite aspecte, mai mult sau mai puțin normale, în privința corectitudinii.

Replica lui Andrei Nagy l-a enervat pe Paul Ciucă, care a fost calmat de fratele său Horia Ciucă și un al jucător al Viitorului Spicul. Discuțiile au continuat și la vestiare, lucrurile liniștindu-se până când oficialul dăian a aflat că nu poate participa la joc, când Ciucă s-a enervat iarăşi. Pe foaia de joc, Paul Ciucă era anunțat drept titular, fiind înlocuit de V. Moldovan.

*Paul Ciucă l-a împins pe central, arbitruconsiderându-se jignit

În urma unui diferend verbal iscat între antrenorul gazdelor Paul Ciucă şi arbitrul Andrei Nagy, din Ocna Mureş, oficialul gazdelor a primit cartonaşul roşu. Discuţia s-a purtat pe tonalităţi înalte, iar dialogul a degenerat. Cei care au fost martori susţin că „centralul”  l-a jignit verbal pe Paul Ciucă, spunându-i „sunteţi cam excitat„, moment în care antrenorul gazdelor, cunoscut drept un temperament vulcanic, s-a enervat şi l-a împins pe central, care i-a transmis că nu poate participa la joc, fiind eliminat. În consecinţă, dăienii au fost obligaţi să modifice formula de start şi să nu apeleze la Paul Ciucă.

Andrei Nagy a mai gafat în urmă cu trei ani la Daia Română, când la partida Dalia Sport – Arena Alba Iulia a omis să-l elimine pe Dendiu, de la oaspeţi, deşi i-a arătat două cartonaşe galbene, o gafă monumentală! Originar din Turda, acesta a uitat apoi să se prezinte la un meci Olimpia Aiud – CS Ocna Mureş, având un  omportament mai arogant.

Evenimentele în sine vor fi analizate de Comisia de Disciplină a AJF Alba, iar în cazul în care va fi suspendat, Paul Ciucă va avea de suferit şi pe banca tehnică a Industriei Galda de Jos, echipă plasată excelent în Liga a 3-a. Am încercat să-l contactăm telefonic pe Paul Ciucă, pentru a comenta situaţia, însă eforturile noastre nu au avut succes.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea