Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandal între frați, la Ciugud – Autoturismul unui polițist făcut zob, amenințări cu drujba, focuri de armă, intervenție a mascaților pentru a-i ”sălta” pe agresori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Neînțelegerile dintr-o familie din Ciugud au escaladat, duminică după-amiază, gospodăriile lor transformându-se în ”zonă de conflict”. În scandal s-au folosit bâte, o drujbă și chiar o incendiere a unor bunuri, au fost distruse două mașini, dintre care una aparținând unui polițist și a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-i încătușa și ”sălta” pe agresori.

arestatDin informațiile primite de la locul incidentului, în prima fază doi frați din localitate au intrat cu forța în casa surorii lor, proaspăt întoarsă din Italia, unde au distrus cu bâtele tot ce le-a stat în cale, și au dat foc la câteva obiecte, totul asezonat cu amenințări și înjurături. Speriată, mai ales că în casă se afla și un copil foarte mic, femeia a sunat la 112.

Mai aproape de locul conflictului s-a aflat un polițist care s-a deplasat acolo cu mașina personală – ghinion, frații agresori, nemulțumiți probabil că au fost întrerupți din ”activitățile” pe care le aveau, i-au făcut toate geamurile zob. Apoi acolo a mai ajuns încă un polițist, cu mașina din dotare – acesta s-a ales doar cu o suită de înjurături și amenințări care au dus, într-un final, la folosirea armei din dotare, astfel că au fost trase trei focuri de avertisment.

Au mai venit alți polițiști (vreo 10 mașini – spun localnicii), jandarmi și, în final mascații, care care i-au încătușat și i-au dus pe scandalagii la arestul IPJ Alba.

Potrivit reprezentantului instituției, la locul incidentului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea lui. Cei doi bărbați din Ciugud au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca ulterior să se ia toate măsurile ce se impun într-un asemenea caz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea