Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal într-un bar din Aiud, provocat de un bărbat băut, după ce barmanul a refuzat să-i mai ”dea un rând”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A provocat un scandal într-un bar din Aiud și s-a potolit doar la intervenția promptă a jandarmilor. S-a întâmplat într-un local de pe strada Unirii din municipiul Aiud, joi, în jurul orei 16.00. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice un tânăr în varstă de 34 de ani a devenit violent şi a înjurat bauturi alcoolicepersonalul localului şi pe ceilalţi consumatori. Totul se pare că a pornit de la nemulţumirea acestuia legată de faptul că barmanul a refuzat să-i mai “dea un rând ”, deoarece se afla deja în stare de ebrietate.

Văzând că bărbatul nu are nicio intenție să se potolească și că se manifestă violent, personalul de serviciu a solicitat intervenția jandarmilor. La apariția forţelor de ordine publică acesta s-a calmat, însă pentru faptele sale care au încălcat prevederile legale, a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei și i s-a recomandat ca pe viitor să evite să mai fie implicat in astfel de situaţii.

Reamintim că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă cuprinsă între 200 și 1000 lei.

De asemenea,  servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate, precum și a minorilor se sancționează cu amendă cuprinsă între 100 și 500 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea