Rămâi conectat

Actualitate

Scandal în parcarea unui supermarket din Sebeș, soldat cu amenzi usturătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai mulţi comercianţi de maşini din Sebeş şi Petreşti s-au certat în parcarea unui supermarket. Cinci dintre aceştia au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Sebeş unde au fost sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 200 şi 2000 lei.

Printr-un apel la 112, forţele de ordine au fost solicitate să intervină duminică, 10 aprilie, la ora 13.45 în parcarea unui supermarket din municipiul Sebeş deoarece avea loc o altercaţie între mai multe persoane. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a acţionat pentru aplanarea incidentului la care participau aproximativ 15 persoane. Cinci dintre acestea au fost conduse la sediul Jandarmeriei Sebeş pentru continuarea verificărilor. Este vorba de cinci bărbaţi domiciliaţi în Sebeş, respectiv Petreşti care s-au înjurat, s-au ameninţat cu acte de violenţă şi s-au îmbrâncit din cauza unor maşini scoase la vânzare. Astfel, comercianţii din Petreşti au vrut să profite de afluenţa de trecători din respectiva parcare şi au expus câteva autoturisme pentru a le vinde.

Prin aceasta au stârnit furia celor din Sebeş care şi ei aveau acolo vehicule parcate şi semnalizate ca fiind de vânzare. Incidentul s-a desfăşurat iniţial între doi bărbaţi din Petreşti şi trei din Sebeş, dar ulterior aceştia şi-au chemat prietenii şi erau şanse extrem de mari ca trecătorii şi clienţii magazinului să asiste la o bătaie generală.

Principalii vinovaţi au vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani şi au fost sancţionaţi cu cinci amenzi contravenţionale cuprinse între 200 şi 2000 lei, valoarea totală a acestora ridicându-se la suma de 5600 lei. Totodată, li s-a pus în vedere că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu  închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea