Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal cu înjurături, îmbrânceli şi o tarabă răsturnată la Zilele Oraşului Teiuş

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a întâmplat duminică, 30 august, la Teiuş, iar conflictul a fost aplanat de un echipaj de jandarmerie.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “veniţi la Teiuş pentru a desfăşura acte de comerţ, trei teleormăneni s-au certat între ei deoarece fiecare dorea să-şi amplaseze taraba într-un vad cât mai bun. Deşi sunt rude, acest fapt nu i-a împiedicat să se înjure, să se ameninţe cu acte de violenţă şi să se îmbrâncească, totul petrecându-se în văzul trecătorilor şi participanţilor la Zilele Oraşului Teiuş.

Pe timpul scandalului un stand, pe care erau expuse spre vânzare diferite produse, a fost răsturnat şi doar intervenţia oportună a unui echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine în zonă a împiedicat amplificarea conflictului.

Cei trei au fost identificaţi a fiind Eduard B. ( 38 de ani), Daniel B. ( 35 de ani ) şi Doru A. ( 37 de ani), li s-a expus norma legală pe care au încălcat-o şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 600 lei.”

 

Jandarmeriei Alba reamintește cetăţenilor să nu profereze în public injurii, expresii jignitoare, vulgare sau ameninţări cu acte de violenţă deoarece, prin aceasta, încalcă regulile de convieţuire socială statuate de lege şi riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amendă cuprinsă între 200 lei şi 1.000 lei. În plus, atragem atenţia că dacă astfel de fapte sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, amenda este mult mai mare, fiind cuprinsă între 1.000 lei şi 3.000 de lei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea