Rămâi conectat

Curier Județean

Șapte voluntari de la ”Crucea Roșie”, demonstrații la Școala Gimnazială Daia Română din județul Alba – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, în ultima zi a primului semestru, peste 100 de elevi de la Școala Gimnazială Daia Română, din județul Alba, au fost încântați și deosebit de bucuroși să primească vizita a 7 voluntari ai Crucii Roșii, transmite prof. Bradila Laura.  

Crucea Rosie10Prezentându-se, aceștia au stârnit și mai mult uimirea copiilor spunându-le că activează de peste 2 ani în cadrul Crucii Roșii și încă sunt elevi.

Noțiunea de Voluntar, lucru în echipă, departamente specifice Crucii Roșii, și alte noutăți au fost asimilate de elevi.

”Partea cea mai interesanta – demonstrațiile cu ajutorul manechinului Ana și mai ales a dramatizării unor accidente – uimire, curiozitate, bucurie, încântare, relaxare – cuvinte ce pot descrie întalnirea noastra, care sparam sa nu fie ultima, si desigur memorabila pentru amandoua partile”, a spus prof. Bradila Laura.

La Scoala Gimnaziala Daia Romana, si de anul trecut, printr-un parteneriat cu societatea Naționala de Crucea Rosie – Filiala Alba, sprijiniti  director Dusa Adrian, dar mai ales de un inimos si dedicat voluntar Bogdan Solomon, s-au pus bazele  unui echipaj de ~Sanitarii pricepuți~ cu care au participat la faza zonala, apoi la cea județeană. (V.N.)

[nggallery id=1604]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea