Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Săptămâna viitoare, la Sibiu, în Champions League, Volei Alba Blaj – Dinamo Krasnodar | Deplasare gratuită pentru suporterii din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo Moscova Champions League 78Campioana României, Volei Alba Blaj va începe anul 2017 cu o partidă „de lux”, prima de pe teren propriu din actuala ediţie a Ligii Campionilor, cu Dinamo Krasnodar, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” din Sibiu, locaţia obişnuită a jocurilor interne disputate în întrecerile continentale.

Formaţia condusă de Darko Zakoc a avut un final de 2016 cu multe dezamăgiri, pierzând trei din cele 4 meciuri susţinute în trei competiţii, ultimul eşec, la Timişoara, însemnând şi ratarea unui trofeu, Supercupa României, adjudecată de CSM Tîrgovişte. Menţionăm că Volei Alba Blaj a suferit un eşec la debutul în Grupa B a Ligii Campionilor, 1-3, la Moscova, cu Dinamo, după o prestaţie lăudabilă în primele trei seturi. Dinamo Krasnodar, singura echipă din Grupa B ce nu a câştigat titlul naţional în 2016, a pierdut, la rându-i meciul inaugural din Liga Campionilor, 1-3 acasă, cu Volero Zurich.

*Invazie blăjeană în Sala „Transilvania”

Cu siguranţă, la partida cu Dinamo Krasnodar, formaţie venită din preliminarii, după ce în 2016 a câştigat Cupa CEV, Sala „Transilvania” din Sibiu va fi luată cu asalt de sute de susţinători din Blaj, intrarea fiind liberă.

Volei Alba Blaj anunţă că au început înscrierile pentru deplasarea suporterilor blăjeni la meciul cu Dinamo Krasnodar, ce contează pentru etapa a doua a grupelor. Suporterii care doresc să încurajeze echipa la Sibiu se pot înscrie, gratuit, la Registratura Primăriei Blaj, până luni, 9 ianuarie, ora 15.00. Deplasarea se va face, gratuit, din faţa Primăriei Blaj, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 16.00. “Vă aşteptăm în număr cât mai mare să încurajaţi echipa noastră la meciurile de pe teren propriu din cea mai importantă competiţie voleibalistică intercluburi, pentru că numai împreună suntem Volei Alba Blaj!”, este mesajul clubului.

Programul campioanei României în Liga Campionilor: *acasă cu Dinamo Krasnodar (11 ianuarie 2017, ora 18.00); *acasă cu Volero Zurich (25 ianuarie, ora 18.00); *deplasare la Zurich (9 februarie, ora 21.00); *deplasare la Krasnodar (21 februarie, ora 18.00); *acasă cu Dinamo Moscova (21 februarie, ora 18.00), jocurile de pe teren propriu disputându-se în Sala „Transilvania” din Sibiu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea