Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Industria Galda de Jos – Poli 2 Timişoara | Din postura de lider, elevii lui Paul Ciucă vor rămână pe prima poziţie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos abordează primul meci din retur din postura de lider al Seriei a 4-a din Liga a 3-a, în 2017 elevii antrenorului Paul Ciucă necunoscând gustul eşecului. În disputa de mâine, de pe teren propriu cu echipa secundă a prim-divizionarei din Banat, găldenii par favoriţi, deşi acuză iarăşi probleme de efectiv.

*Industria Galda de Jos (locul întâi, 35 de puncte) – Poli 2 Timişoara (locul 8, 24 de puncte), sâmbătă, la Galda de Jos, ora 17.00.

Absenţi: G. Goronea, Frenţiu şi Cioplântă – accidentaţi, au revenit Rodean şi Baghiu. Din postura de lideri şi cu 13 puncte din cele 15 posibile strânse în retur, găldenii trăiesc momentul şi vizează o nouă victorie care să le prelungească şederea pe prima poziţie. „Suntem decimaţi în continuare de problemele interminabile de efectiv, astfel că în această săptămână abia s-au strâns 11-12 jucători la antrenamente. Este o minune că suntem pe prima poziţie în clasament şi atât timp cât vom strânge 11 jucători şi două-trei rezerve, vom lupta pentru victorie în fiecare joc, iar de la această regulă nu face excepţie jocul cu Poli 2 Timişoara”, a spus antrenorul Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea