Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Industria Galda de Jos – CSM Lugoj, un nou derby pentru echipa lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda, singura echipă din judeţ invincibilă în 2017 şi cu 12 partide fără eşec a căzut pe locul secund după remiza de la Ighiu, dar are şanse de promovare în eşalonul secund, în cea mai „nebună” luptă la promovare în eşalonul terţ, primele şase clasate din Seria a 4-a fiind „întinse” pe numai 5 puncte, cu 4 etape înaintea finalului.

CSM Lugoj este oponentul în faţa căruia găldenii au suferit ultimul eşec stagional, acum 183 de zile, în runda a 10-a, 4 noiembrie 2016. Bănăţenii au trei victorii consecutive la activ şi se plasează pe locul şase (39 de puncte), iar amfitrionii sunt pe poziţia secundă, cu 43 de puncte, meciul disputându-se sâmbătă la ora 18.00.

*Iarăşi absenţe importante, probleme cu juniorii!

Un nou meci în care Industria este lovită din plin de problemele de lot, unele interminabile! Vor absenta Cioplântă – accidentat, D. Lupşan – plecat în Germania, Boancă – suspendat, incerţi fiind Olar, Cernea şi G. Goronea, sperându-se însă în recuperarea celor trei. „Sperăm să-l recuperăm pe Olar, în caz contrar urmând să absenteze cei trei juniori titulari! Este încă un derby pentru noi, al treilea la rând, împotriva unei echipe incomode. Atât eu, cât şi jucătorii, nu mai suntem interesaţi în mod direct de rezultat, ci suntem preocupaţi de modul cum îl vom obţine. Am constatat că dacă ne concentrăm pe rezultat, nu facem altceva decât să creştem presiunea şi de îndepărtăm de «cum» trebuie să jucăm”, a spus antrenorul Paul Ciucă. Industria nu a primit gol pe teren propriu în retur şi are maximum de puncte în cele 4 jocuri susţinute în faţa fanilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea