Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, 31 mai: Start la ”Maratonul Sănătăţii” în Parcul Arini din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 31 mai a.c., la ora 12.00, în Parcul Arini se dă startul celui mai tare eveniment sportiv al Municipiului Sebeş: ”Maratonul Sănătăţii”, organizat de către Ana Maria Jurju şi Dana Băcilă, studente ale Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Sebeş şi  MCC Bike Sebeş.

Maratonul Sănătăţii este oportunitatea vieţii tale, deoarece ai şansa de pune bazele unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat conferind posibilitatea de a alege între 3 super-maratoane: role, biciclete sau alergare. Traseul este reprezentat de suprafaţa de 2 km, care începe de la intrarea în Parcul Arini unde se va da Startul şi se întinde până la Ştrandul Arini, unde va fi Finish-ul, plus un traseu surpriză, până în Petreşti, pentru maratonul de biciclete. Entuziasmul, explozia de energie, surplusul de sănătate, adrenalina, devotamentul unui mare număr de voluntari şi distracţia sunt trăsăturiile definitorii ale acestui proiect frumos, meterializat prin sprijinul sponsorului principal Kronospan, care a contribuit considerabil prin asigurarea materialelor de promovare şi a premiilor de participare. De altfel, fiecare participant al maratonului va fi premiat printr-un premiu supriză, iar la final va avea şansa de a deveni posesorul unuia dintre cele trei premii puse în joc prin intermediul tombolei finale,  care va avea trei extrageri”, explică organizatorii.

Cei care doresc să participe la eveniment sunt aşteptaţi în data de 31 mai, la ora 11.00, la Baza Sportivă Arini pentru a se înscrie.

Maratonul Sănătăţii este un proiect frumos, prin intermediul căruia dorim impulsionarea unui stil de viaţă sănătos, este adevărat că oamenii nu se pot schimba în decursul câtorva ore, dar cu siguranţă pot conştientiza importanţa mişcării fizice în viaţa lor şi exact acest lucru aduce evenimentul în oraşul Sebeş”, spune Ana Maria Jurju, manager de proiect.

Cred că este foarte important să faci sport, nu neapărat sport de performanţă, dar mişcare în general, deoarece pe lângă beneficiile fizice îţi conferă o stare de bine!”, arată Dana Băcilă, manager de proiect.

Maratonul Sănătăţii reprezintă un proiect cu totul unic în ceea ce priveşte manifestările sportive, îmbinând armonios rolele, alergarea şi bicicleta şi adresându-se tuturor categoriilor de vârstă, începând cu vârsta de 7 ani. Misiunea proiectului este reprezentată de promovarea într-o manieră inedită a  importanţei activităţii fizice în stilul de viaţă al cetăţenilor Municipiului Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea