Rămâi conectat

Politică Administrație

Să nu faci ce face fiul popii!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O veche zicală creștină spune să faci ce zice popa, nu ce face popa, în sensul că este bine să urmezi pildele bune ale învățătorilor, deși faptele lor nu au fost întotdeauna demne de laudă. Dacă ești fiu de preot nu înseamnă că moralitatea și respectarea cuvântului dat te caracterizează.

Actualul viceprimar al orașului Câmpeni, președinte al PSD-ului local, Mihai Trifa, și-a exprimat dorința de a se înscrie în partidul lui Tăriceanu, pentru prima dată, în urmă cu aproximativ un an, precizând că nu va face pasul decât înainte de alegerile locale pentru a nu-și pierde mandatul de viceprimar. Discuțiile s-au accentuat și chiar s-au concretizat în ultima lună. Mai precis, săptămâna trecută, domnul Trifa, în prezența conducerii județene a partidului, și-a exprimat opțiunea de a trece definitiv la ALDE, urmând să candideze din partea acestei formațiuni la Primăria Câmpeni. Inițiativa putea fi interpretată ca o schimbare a opțiunii politice în cazul în care ar fi candidat.

foto negociere alde viceprimar campeni Marele nostru istoric Nicolae Iorga spunea că numai ”boul este consecvent, omul evoluează”, justificându-și, astfel, schimbarea propriei opțiuni politice. Să îți schimbi opțiunea politică așa cum a făcut-o marele Iorga e oarecum firesc, dar să fii președintele unui partid mare, să-ți dai acordul verbal, să treci la ALDE pentru a candida la primărie, iar în mai puțin de o săptămână să ”aterizezi” în curtea PNL-ului este culmea oportunismului și a traseismului politic. Acest om nu a mințit; și-a bătut joc de minciună în Postul Paștelui!

Îi spun prietenului meu Cristi Pașca să aibă grijă, să-l priponească, pentru că până la alegeri mai este și nu ar fi de mirare să ”zboare” la un alt partid. Cred că moții din Câmpeni, corecți și onești, așa cum îi cunosc eu, vor sancționa drastic oportunismul politic. Să fie convinși că ceea ce a negociat domnul Trifa a făcut-o doar în interes personal, nu în interesul cetățenilor. Îl întreb pe Cristi Pașca și mai ales pe moții din Câmpeni: ce încredere poți să ai într-un om care și-a făcut din minciună și trădare un obicei? Distinși câmpănari, faceți ce zice popa, nu ce face fiul popii!

Ioan Lazăr – ALDE


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea