Rămâi conectat

Actualitate

S-au prelungit controalele la frontierele interne din cinci state Schengen până în mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Statele membre ale Uniunii Europene au confirmat marți o nouă prelungire cu trei luni a controalelor la frontierele interne din spațiul Schengen, valabile în cinci țări, relatează AFP.

Austria, Germania, Danemarca, Suedia și Norvegia pot astfel să continue să aplice până la 11 mai aceste controale reintroduse în 2015 și justificate din punct de vedere legal prin afluxul de migranți cu care se confruntă, scrie Profit.ro.

Comisia Europeană (CE) a dat undă verde la sfârșitul lui ianuarie acestei derogări de la reglementările obișnuite ale liberei circulații. Ea necesita o adoptare formală de către Consiliul UE, din care fac parte statele membre.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea