Rămâi conectat

Curier Județean

S-a urcat la volan la 14 ani și a provocat un accident: Dosar penal pentru un minor din Cugir. Cercetat de polițiști este și prietenul lui de 17 ani, care i-a încredințat autoturismul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, 24 iulie 2017, în jurul orei 18.35, poliţiştii din Cugir au intervenit, pe strada Gheorghe Asachi din oraş, unde un conducător auto a provocat un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că accidentul a fost produs de un minor, în vârstă de 14 ani, din Cugir, care conducea un autoturism ce-i fusese încredinţat de un minor de 17 ani, din acelaşi oraş.

Faţă de minorul care a provocat accidentul a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de minorul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea unui autoturism unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea