Rămâi conectat

Sport

S-a rezolvat! Armando Popescu a preluat Performanţa Ighiu, care va continua în Liga a 3-a! Astăzi, reunirea lotului, sub comanda antrenorilor Mihai Manea şi Raul Oargă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Telenovela” Performanţa Ighiu s-a încheiat într-un mod favorabil, după zile intense de negocieri şi schimbări de situaţie. Divizionara terţă a fost preluată de Armando Popescu şi va continua în eşalonul terţ, astăzi, la ora 18.00, la stadionul din Ighiu fiind programată reunirea lotului, sub comanda antrenorilor Mihai Manea şi Raul Oargă.

Graţie acestei mutări, Performanţa Ighiu a primit un imens balon de oxigen, salvându-se de la dispariţie şi abandonarea Ligii a 3-a, caz în care Alba ar mai fi pierdut un loc în eşalonul terţ.

Aproape de desfiinţare în această iarnă, gruparea din Ighiu are în faţă un nou capitol, finanţarea clubului bazându-se în viitor pe investiţii private, venite prin intermediul lui Armando Popescu. În primăvară, jocurile de pe teren propriu se vor disputa la Ighiu, tocmai pentru a evita discuţii inutile din partea comunităţii. „Trebuie să pregătesc o echipă de Liga a 3-a, o premieră şi pentru mine ca antrenor. Timpul este foarte scurt, avem foarte mult de muncă şi îmi va fi foarte greu„, a spus antrenorul Mihai Manea.

S-a rezolvat, apele s-au limpezit, după negocieri intense. Am preluat clubul împreună cu partenerii mei, chestiunea este finalizată într-un mod pozitiv. Ideea este una simplă, vrem să facem performanţă, pentru a aduce bucurii iubitorilor fotbalului din judeţ”, a declarat Armando Popescu.

Toate chestiunile din punct de vedere juridic s-au rezolvat în cursul zilei de ieri, iar consilierii locali din Ighiu au acceptat ideea ca fostul finanţator al Şurianului Sebeş să devină „polul de interes” din club şi să deţină puterea de decizie prin noii membri acceptaţi în asociaţie. În scurt timp, se va decide şi numele noului preşedinte executiv, funcţie ocupată în prezent de Gheorge Dănilă, care va rămâne în organigrama clubului, probabil ca şi vicepreşedinte.

*Lotul „Şurianu” plus cei rămaşi

La primul antrenament în noua configuraţie sunt aşteptaţi să se prezinte cei 7 „supravieţuitori”, Fetița, Buda, Circov, S. și Ov. Turuș sau G. Toma, alături de singurul junior, Cornea, plus „lotul” Şurianu, compus cu 11 jucători: Bănică, Iclănzan, D. Pop, Potopea, Trifa, P. Muntean, M. Cristea, Cl. Oara, Oniche, I. Grozav sau Coltor. Principala preocupare este găsirea de juniori, pentru a acoperi acest capitol.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea