Rămâi conectat

Curier Județean

S-a dat drumul la bălăceală în ștrandul din Zlatna. Elevii premianți și cei beneficiari de ajutor social au reduceri la intrare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Oficial, de la sfârșitul săptămânii trecute, s-a dat drumul la bălăceală și în bazinul complexului sportiv din Zlatna, aparținând primăriei din localitate.

Potrivit primarului Silviu Ponoran, deschiderea oficială a fost întârziată din cauza unor retușuri, absolut necesare, la suprafața unuia dintre bazine, din care s-au desprins bucăți mici de mozaic.

Baza de agrement de la Zlatna este compusă din două ștranduri şi o clădire cu spaţii de cazare. Bazinul pentru copii are o suprafața de 129,5 mp, cu o forma armonioasă, rotunjită la capete. Bazinul pentru adulți și copii mari are o suprafață de 684 mp, cu o formă dreptunghiulară, cu adâncime până la 2 m.

Elevii premianți și cei beneficiari de ajutor social beneficiază de reduceri la intrare. În zonă sunt amenajate plaje din iarbă, nisip, grilaje din lemn semisintetic de exterior precum și zone de plajă cu pavele pentru șezlonguri. Bazinele de înot sunt prevăzute cu o Stație de recirculare-filtrare-încălzire a apei.

Tarifele de intrare, decise prin hotărâre de consiliu local, sunt: adulţi 10 lei/zi, iar 5 lei/zi pentru copii de până la 6 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea