Rămâi conectat

Actualitate

Românii ar putea avea o nouă minivacanță. Weekend prelungit de Sfânta Maria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românii s-ar putea bucura de o nouă minivacanță, în ceel mai scurt timp, dacă guvernul Tudose va adopta măsura potrivit căreia weekend-ul dinaintea sărbătorii Adormirea Maicii Domnului să fie prelungit.

Pe data de 15 august românii beneficiază de o zi liberă cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, însă cum sărbătoarea va pica într-o zi de marți, cel mai probabil guvernul va decide să acorde zi liberă pentru bugetari și luni, astfel că românii ar putea avea parte de o nouă minivacanță.

Adormirea Maicii Domnului este următoarea zi nelucrătoare de sărbătoare legală în care salariații, indiferent că lucrează la stat sau la privat, trebuie să primească liber de la serviciu, potrivit prevederilor Codului muncii.

Sărbătoarea pică în acest an într-o zi de marți și este de așteptat ca guvernul să decidă, așa cum s-a întâmplat și de Ziua Copilului și de Rusalii, să se acorde zi liberă și pe 14 august, ziua de luni de după weekend.
Bugetarii ar avea astfel parte de o minivacanță de patru zile, iar angajații din sectorul privat ar putea lua o decizie similară.
Sursa: evz.ro

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea