Rămâi conectat

Actualitate

Robot telefonic la Casa de Pensii Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

pensionariÎncepând de la 1 august 2016, Casa Județeană Pensii Alba va avea, în sfârșit, un robot telefonic, pensionarii care vor suna la numărul 0258/811531 putând să solicite informații despre problemele care-i interesează, lăsând în același timp un număr de telefon pentru a putea fi contactați. Anunțul a fost făcut ieri, 14 iulie, de directorul CJP Alba, Alexandru Retegan, în cadrul unei ședințe cu vârstnicii desfășurate la Instituția Prefectului Alba, după ce și pensionarii, și asociațiile acestora s-au plâns de nenumărate ori de-a lungul ultimilor ani despre faptul că la niciunul dintre numerele de telefon ale CJP Alba nu răspunde nimeni, deși au sunat în timpul orelor de program în zile diferite, atât dimineața, cât și după-amiaza.

Citește și: Valoarea punctului de pensie

Referitor la activitatea de comunicare și relații cu publicul, directorul Alexandru Retegan susține că în primul semestru aceasta s-a desfășurat „transparent, deschis, corect, credibil și eficient”. Astfel, în prima jumătate a anului 2016 au fost înregistrate 1.089 de petiţii şi contestaţii, din care au fost soluţionate 991 cereri, în procentaj de 91%. Majoritatea  solicitărilor au avut ca obiect nemulţumiri referitoare la cuantumul pensiilor şi grupele de muncă,  precum şi precizări referitoare la condiţiile de pensionare, eliberarea buletinelor de calcul, contestaţii. În primele 6 luni s-au trimis spre soluţionare Comisiei Centrale de Contestaţii un număr de 20 contestaţii însoţite de note de prezentare a dosarului. În aceeași perioadă, CJP Alba a răspuns prin e-mail celor 75 de petiții electronice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea