Rămâi conectat

Politică Administrație

Rezultatele slabe la alegerile parlamentare – motivul excluderii din partid a preşedintelui şi consilierilor ALDE din Râmeţ şi Ponor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prefectura amână hotărârea de excludere şi invalidare a altor consilieri ALDE. Este vorba despre preşedintele organizaţiei Cordea Darius  şi consilierii locali din localităţile Râmeţ şi Ponor, respectiv Ştefănuţ Marilena şi Bradea Victor.

Propunerea de excludere a preşedintelui şi consilierilor din organizaţiile care obţin rezultate foarte proaste la alegerile parlamentare în comparaţie cu cele locale a venit din partea conducerii centrale.

„Nu am respectat întru totul decizia lor şi nu am exclus conform celor spuse de ei, dar în localităţile unde rezultatele au fost extraordinar de proaste am luat hotărârea de excludere. Procedura de excludere a celor menţionaţi a fost întru totul cu statutul ALDE, o propunere a preşedintelui, adică eu, în biroul politic judeţean, după  care Comisia de Etică şi Arbitaj a analizat decizia Biroului Politic Judeţean. A urmat înştiinţarea în scris Secretariatul General al partidului, a fost validată propunerea şi în delegaţia permanentă a judeţului , iar preşedintelşe organizaţiei Ponor şi consilierii au fost excluşi conform statului şi legal,” a declarat liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

În afară de rezultatele foarte slabe obţinute de cei excluşi, se pare că au mai avut loc şi altfel de incidente, pentru care căutat găsirea unei soluţii pe plan local.

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea