Rămâi conectat

Ştirea zilei

REZULTATELE FINALE ale concursului de admitere la INM – 4 candidați din Alba au promovat examenul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale concursului de admitere la INM. Pe listă se află și 4 candidați din Alba. Mediile obținute de aceștia sunt: Carmen Silvia Matiaş – 8,038 de puncte; Sanda Nicoleta Aloman – 7,898; Larisa Andreea Lazea – 7,873; Dan Constantin Ciornei – 7,370.

admitere INMConcursul de admitere la INM s-a organizat pentru ocuparea unui număr de 200 locuri de auditori de justiţie. Din cele 200 de locuri de auditori de justiţie, 130 sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător şi 70 pentru ocuparea funcţiei de procuror. La finalizarea primului an de studii auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru funcţia de judecător sau procuror, conform dispoziţiilor art. 16 alin.3 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

După prima probă – testul de verificare a cunoştinţelor juridice – din cadrul primei etape a concursului, doar 9 candidați dintre cei 40 înscriși, din județul Alba, au reușit să treacă baremul impus de regulament, respectiv 70 de puncte, iar după parcurgerea celorlalte etape, în funcție de media finală obținută au fost admiși candidații menționați mai sus.

Reamintim că, din județul Alba, au mai fost înscriși alți 15 candidați la Concursul de admitere în magistratură, care s-a organizat concomitent cu cel de admitere la INM, iar la prima probă – verificarea cunoștințelor juridice – niciunul nu a reușit să treacă baremul de minimum 70 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea