Rămâi conectat

Ştirea zilei

REZULTATELE concursurilor de admitere în magistratură și INM – 11 candidați din Alba au susținut testul de verificare a raţionamentului logic. VEZI punctajele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Institutului Național al Magistraturii a publicat, la data de 18 septembrie 2015, rezultatele testului de verificare a raţionamentului logic susținut în cadrul concursurilor de admitere la Institutul Național al Magistraturii și de admitere în magistratură, organizate în acest an. Din județul Alba au participat 11 candidați.

concurs inmConform regulamentului de concurs, testul-grilă de verificare a raţionamentului logic a constat în rezolvarea unui test grilă care cuprinde 100 de întrebări la care se punctează răspunsurile şi 20 de întrebări supuse pretestării în condiţii de concurs, ale căror răspunsuri nu se punctează.

La testul grilă de verificare a raţionamentului logic participă numai candidaţii declaraţi admişi la testul grilă de verificare a cunoştinţelor juridice. Pentru a fi declarat admis la această probă, candidatul trebuie să răspundă corect la minimum 30 de întrebări din cele 100 de întrebări ale căror răspunsuri se punctează.

Candidaţii pot contesta punctajul obţinut la proba eliminatorie de verificare a raționamentului logic. Contestaţiile se depun la Institutul Naţional al Magistraturii în termen de 3 zile de la data publicării rezultatelor pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii şi Institutului Naţional al Magistraturii, la numerele de fax 021.3110234, 021.4076267 sau 021.4076258.

CITEȘTE ȘI: REZULTATELE primei etape a concursurilor de admitere în magistratură și INM – 11 din cei 62 de candidați din Alba au trecut baremul

*Concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii

Se organizează pentru ocuparea unui număr de 140 locuri de auditori de justiţie. Din cele 140 de locuri de auditori de justiţie, 70 sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător şi 70 pentru ocuparea funcţiei de procuror. La finalizarea primului an de studii auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru funcţia de judecător sau procuror, conform dispoziţiilor art. 16 alin.3 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Cei 7 candidați din Alba care au susținut examenul au obținut următorul punctaj: Andrei Vasile Căbulea – 85; Andreea Lup – 84; Dan Constantin Ciornei – 71; Diana Rus – 66; Iulia Moldovan – 65; Carmen Silvia Matiaş – 62; Andra Maria Todea – 62.

Potrivit calendarului examenului, următoarea probă este programată astfel:

– 25 septembrie – 4 octombrie 2015 – susţinerea interviului

*Concursul de admitere în magistratură

Se organizează pentru ocuparea unui număr de 28 de posturi de judecător la judecătorii şi 25 posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii.

Cei 4 candidați din Alba care au susținut examenul au obținut următorul punctaj: Mariana Adina Marcu – 83; Sorin Liviu Gheorghe – 70; Anca Ioana Suciu – 66; Alexandra Lavinia Tomuleţiu – 64.

Potrivit calendarului examenului, următoarea probă este programată astfel:

– 5 – 13 octombrie 2015 – susţinerea interviului. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea