Rămâi conectat

Cultură Educație

Rezultate simulare Bacalaureat 2014 (BAC): Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a îşi vor afla notele vineri, 14 martie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rp_examen-bacalaureat2-300x199.jpgRezultate Bacalaureat 2014. Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a vor afla vineri, 14 martie, rezultatele la simularea examenului de BAC.

Ministerul Educaţiei a hotărât ca testările de la simulare BAC 2014 să nu fie trecute în catalog, ci să fie discutate cu fiecare elev în parte. În săptămâna 3 – 9 martie, elevii de clasa a XII-a au susţinut simularea la limba română, limba maternă, matematică sau istorie, plus încă o probă la alegere din profilul la care studiază. Acestea vor fi şi materiile la care vor susţine, în vară, examenul de maturitate.

Toate notele la probele scrise vor fi anunţate, vineri, 14 martie, la şcoală, urmând ca elevii să le discute cu profesorii lor.

Centrele de corectare sunt, în Alba Iulia la Colegiul Naţional „HCC” şi Colegiul Tehnic “Apulum”, la Aiud – Colegiul Naţional “Titu Maiorescu” şi Colegiul Tehnic, la Blaj – Colegiul Naţional “I.M.C” şi Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea”, la Câmpeni – Colegiul Naţional “Avram Iancu” şi Liceul Tehnologic Silvic, la Cugir – Colegiul Naţional “David Prodan”  şi Colegiul Tehnic “I.D. Lăzărescu”, la Ocna Mureş – Liceul Teoretic “Petru Maior” şi Liceul Tehnologic. La Sebeş centrele de evaluare vor fi  la Colegiul Naţional “Lucian Blaga” şi Liceul cu Program Sportiv, conform vicepreşedintelui Comisiei Judeţene de Bacalaureat în Alba, Dan Cherecheş. Simulările se corectează în alte instituţii de învăţământ decât în cele în care au fost susţinute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea