Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

REZULTATE Academia de Poliţie 2017: Din Alba, 7 candidați la Facultatea de Poliție și unul la Drept au obținut mediile necesare pentru a ocupa unul dintre locurile scoase la concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 10 august s-au afișat rezultatele examenului de admitere din acest an, la Academia de Poliţie. Potrivit ierarhizării, 7 candidați la Facultatea de Poliție și unul la Drept, din județul Alba, au obținut notele necesare pentru a ocupa unul dintre locurile scoase la concurs.

Astfel, dintre cei 14 candidați din Alba, înscriși pentru unul dintre 253 de locuri la Facultatea de Poliție, pe poziții eligibile în funcție de rezultatul obținut s-au clasat:

Cătălin Potineu (media 9,50) – locul 11 în ierarhizarea generală a mediilor
Darius Ștefan Imbre – (9,30)
Mihaela Morcan (9,10)
Jessica Teodora Popa (8,90)
Bogdan Daniel Pasc (8,70)
Cătălin Ioan Ghib (8,60)
Dan Tudor Alexe (8,5)

Restul candidaților au obținut următoarele medii:

Mircea Alin Zinca (8,10)
George Marian Olar (8,00)
Gabriel Marian Vîrciu (8,00)
Andrei Risteiu (7,90)
Georgiana Denisa Bota (7,80)
Dumitru Daniel Lăpădat (7,10)
Cătălin Adrian Buta (5,90)

La Facultatea de Științe Juridice, specializarea Drept, s-au înscris 4 candidați din Alba. Cu media obținută – 7,80, Anamaria Ioana Teglaș poate ocupa un loc dintre cele 119 scoase la concurs.

Restul candidaților au obținut următoarele medii: Mihai Constantin Rus – 7,20; Adi Petrică Bolunduț – 6,60; Darius Mihail Soreață – 6,40.

Candidații nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii care se vor soluționa până vineri, 11 august, când se vor afișa rezultatele finale.

Pentru a fi declaraţi admişi la instituţia de învăţământ la care au participat, candidaţii trebuie să promoveze probele eliminatorii, să obţină numărul minim de puncte stabilit pentru a promova testul de verificare a cunoştinţelor (echivalentul notei 5,00) şi să se clasifice, în ordinea descrescătoare a punctajelor/ mediilor obţinute, în limita numărului de locuri scoase la concurs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea