Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reprezentantul SC Sport Turism precizează că firma nu are în atribuții curățarea buruienilor de pe zidurile Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-un ”Drept la replică” transmis publicației ziarulunirea.ro, reprezentanții firmei SC Sport Turism”, care asigură amenajarea și întreținerea zonelor verzi din Șanțurile Cetății Alba Carolina, fac următoarele precizări privind atribuțiile pe care le au, potrivit contractului încheiat cu Primăria Alba Iulia:

ziduri Cetate”Subscrisa S.C. Sport Turism S.R.L. cu sediul în comuna 23 August, județul Constanța, având contractul de amenajare și întreținere zone verzi pe Lotul I, nr. 18658 din 06.03.2015 încheiat între subscrisă și Primăria Municipiului Alba Iulia, drept urmare a articolului publicat pe site-ul dumneavoastra intitulat „Alba-neagra”cu buruienile de pe zidurile Cetății…” din 26.06.2015 dorim să ne exercităm dreptul la replică:

– Contractul societății pe care o reprezentăm se referă doar la amenajare și întreținere zone verzi de pe Lotul I al orașului Alba Iulia, fără a conține și obligația de a curăța și întreține zidurile Cetății, partea de pavaje, irigații, bazinele cu pești și „lacul cu mormoloci” din Grădina Japoneză.

– Faptul că societatea a curățat zidurile Cetății de buruieni a făcut-o în afara contractului bine stabilit împreună cu primăria.

CITEȘTE ȘI: Primăria Alba Iulia: Firma care asigură întreținerea zonelor verzi din Cetate a curățat buruienile de pe ziduri

– Suma contractului este de 2.000.000 lei, nu de 3.100.000 lei

CITEȘTE ȘI: Primăria Alba Iulia alocă, în 2015, peste 6 milioane de lei pentru întreținerea și amenajarea spațiilor verzi. Banii ajung la trei firme

– Ne exprimăm regretul că lucrările făcute de către Sport Turism, felul în care arată Șanțurile cetății și restul lotului avut în întreținere nu este observat de către cititori și dumneavoastră.

– În vederea unei mai bune colaborări pe viitor rămânem deschiși la informații și declarații pentru a clarifica eventualele situații care pot să apară”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea