Rămâi conectat

Curier Județean

Record de utilizatori la un ştrand din judeţul Alba. Peste 1000 de persoane au ales să se răcorească în weekend la baza de agrement a oraşului inaugurată anul trecut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Record de utilizatori la un ştrand din judeţul Alba. Peste 1000 de persoane au ales să se răcorească în weekend la baza de agrement Blaj. Potrivit primarului municipiului, Gheorghe Valentin Rotar, obiectivul inaugurat anul trecut nu doar că se autosusține, dar, sezonul trecut, a ieșit chiar pe un plus de 20.000 de lei.

Anul acesta perspectivele sunt și mai bune, date fiind îmbunătățirile aduse bazei (instalarea internetului gratuit, în sistem Wi-Fi, precum și a unei instalații de sonorizare, care asigură fondul muzical în întreaga bază), dar și menținerea tarifelor la nivelul celor din 2016. Potrivit aceleiași surse, noi umbrele și accesorii vor fi achiziționate în viitorul apropiat.

Accesul în baza de agrement Blaj este posibil în fiecare zi, de marți până duminică, între orele 9.00 și 20.30, excepție făcând ziua de luni, când baza de agrement este închisă pentru lucrări de întreținere. Prețul unui bilet/brățară este de 15 lei/adult și 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor și ieșirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă. Nemodificate au rămas și tarifele de acces la terenurile de sport.

Astfel, la terenul de tenis prețul este de 20 de lei pentru o oră de închiriere (10 lei pentru cei care au plătit accesul în întreaga bază), aceleași tarife fiind valabile și în cazul terenului sintetic de fotbal. Apa din bazine are o temperatură medie de 27 de grade, iar în cazul în care aceasta crește spre 30 de grade, panourile solare cu care se realizează încălzirea apei din bazine sunt acoperite cu huse speciale.

Situată pe locul fostului bazin de înot din Parcul Avram Iancu, baza de agrement oferă facilități atât pentru adulți, pentru care a fost refăcut complet vechiul ștrand, cât și pentru copii, care au la dispoziție trei bazine pentru diferitele categorii de vârstă. Terenurile de sport, spațiile de joacă, gazonul generos pe care se poate face plajă, dar și spațiile de alimentație publică, fac din baza de agrement o destinație râvnită de blăjeni și nu numai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea