Rămâi conectat

Sport

Record de suspendare pentru Zoltan Darius (Inter Unirea): 24 de etape pe bară, după lovirea arbitrului asistent în Liga a 5-a!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ajf Alba spargere014Fotbalistul scandalagiu Zoltan Darius (Inter Unirea) a primit pedeapsa meritată după ce l-a lovit pe asistentul Cătălin Costea, la partida FC Lopadea Nouă – Inter Unirea, din Liga a V-a, Seria a 2-a, în weekend, întreruptă în minutul 86, din cauza acestui incident violent.

Astfel, jucătorul în cauză a primit din partea Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Alba pedeapsa meritată: 24 de etape pe bară şi o amendă de 300 de lei.

Este o pedeapsă record pentru violenţa afişată de fotbalist la adresa arbitrului asistent.

Firesc, jocul din Liga a V-a a fost omologat cu 3-0 în favoarea oponenţilor, FC Lopadea Nouă, la „masa verde”, care în momentul întreruperii întâlniri eru conduşi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea