Rămâi conectat

Sport

Recolta Dorolţ nu se prezintă sub Drăgana! Metalurgistul Cugir câştigă două meciuri consecutive la „masa verde”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir nu va juca mâine în etapa intermediară din Seria a 5-a a Ligii a 3-a cu Recolta Dorolţ, întrucât oaspeţii au anunţat FRF că nu se prezintă la partida contând pentru etapa a 27-a, astfel că echipa condusă de Călin Moldovan va câştiga la „masa verde”, scor 3-0.

Probabil cei din Satu Mare şi-au făcut calcule şi au preferat o amendă pentru neprezentare, în locul unei deplasări istovitoare, circa 640 de kilometri şi a unui eşec la un scor categoric.

Cum nici sâmbătă, la Bistriţa nu se joacă, gruparea de sub Drăgana va bifa o săptămână liberă şi şase puncte adăugate în ierarhie, fără a juca, „roş-albaştrii” mai având în acest sezon doar două partide oficiale, cu Unirea Dej, vineri, 19 mai acasă, respectiv ultima rundă, deplasare la Ulmeni.

Nu e plăcut ce se întâmplă, dar nu avem ce face. Ne antrenăm şi aşteptăm ultimele două etape. Este ciudată pauza aceasta. Este păcat că adversarii nu respectă competiţia„, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Astfel, Metalurgistul Cugir va mai rămâne, cu siguranţă, două runde pe locul secund al ierarhiei, având şanse mari să termine stagiunea pe această poziţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea